Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

jätäthän jälkesi meille?

»Keskiyö sanoi että tieto ei aina ole valtaa. Mutta joskus se on»

Vieraskirjaan voit jättää hienovaraisesti niin risut kuin ruusutkin, kysymykset, kommentit, linkinvaihtopyynnöt sun muut asiallisesti kerrotut ilmoitukset, mutta trollauksia, kiroilua ja muuta sopimatonta ei hyväksytä. (:

Mainosten paikka on täällä, liittyneiden keskeiset asiat tänne.

 [ Kirjoita ]

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://tahtisade.suntuubi.com/

04.07.2018 13:58
Heips! Tässä tulin ilmoittelemaan, että Tähtisade on palannut tauoltaan ja jatkaa toimintaansa jälleen normaalisti.
Mahtaako paikka olla enää aktiivinen saati ollenkaan elossa? Roolipelin puolelta en ainuttakaan roolia löytänyt ja ylläpito ollut paikalla viimeksi melko kauan aikaa sitten. Ilmoitathan Tähtisateen puolelle viimeistään 31.7. olemassaolostanne tai muuten joudun poistamaan linkkinne. Kiitos.
Hyvää kesän jatkoa teille!

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://tahtisade.suntuubi.com/

05.06.2018 19:37
Tähtisade on mennyt tauolle, eikä tauon kestosta ole tietoa. Linkinvaihtajat löytyvät aivan normaalisti tauosta huolimatta Tähtisateen sivuilta. Tulen sitten tauon loputtua ilmoittamaan sen päättymisestä. Mikäli ette halua jatkaa linkinvaihtoa, tulee siitä ilmoittaa Tähtisateen puolelle.~

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

03.06.2018 13:51
Hei,
Epäaktiivisuudesta johtuen poistan linkkinne sivuiltani. Jos sivu tästä aktivoituu, linkinvaihtoa saa tulla kyselemään uudelleen :)

Nimi: Lucia
Kotisivut: http://sivallus.suntuubi.com/

28.05.2018 16:01
Linkinvaihtoa? Vastausta myös meille päin kiitos, jotta hajamielinen ylläpitäjä muistaa myös linkitellä :')

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

10.05.2018 11:52
Moi! Sellaista kyselen (kun linkinvaihtajia ollaan), että onkos sivu vielä aktiivinen?

Nimi: Neilikka
Kotisivut: http://yellowcard.suntuubi.com/

12.03.2018 00:36
Moikka!
Kävisiköhän sinulle linkinvaihto jalkapalloaiheisen blogini Yellow cardin kanssa? Vastailethan myös minun viekkuuni kiitos. :)

Nimi: ShadowKiro
Kotisivut: http://heritage.fi/

18.01.2018 15:11
Sinullahan on tulossa hieno uusi roolipeli. jos saan antaa vinkin, kannattaa tuunata sivuja ja ulkoasua hieman erilaikseksi, jotta se ei ole kuin suoraan ulkoasujen kopiointisivuilta. Miksi? Koska moni muukin peli käyttää täsmälleen tätä samaa ulkoasua, ja pelit sekoittuvat toistensa kanssa. Erilaisilla kuvilla ja itse piirretyillä kuvilla sivuihin saa heti extrapanostetun tunnelman. Toivottavasti tästä vinkistä oli jotain hyötyä sinulle. ^^

Vastaus:

Kiitos vinkistä, ne ovat aina tarpeen! <3 pitääkin katsoa mitä piristystä keksisi tänne sivuille :3

-Mustikka

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://tahtisade.suntuubi.com/

17.01.2018 14:12
Kävit sivuillani kyselemässä niistä laatikoista. Asia sopii minulle tietenkin! Sinun ei kumminkaan tarvitse merkata tekijänoikeuksiin sivuani tai, että idea olisi tullut minulta. Suntuubissa on ollut näkemäni mukaan muitakin sivustoja, joilla on tuollaisia laatikoita. Laatikot ovat kuitenkin jokaisella sivulla omanlaisensa ja niissä omat juttunsa. Mukavaa kuitenkin, että kysyit lupaa! Suntuubissa kun kuitenkaan ei yleensä ole asiaa, mitä ei jo monella sivulla olisi.^^

Kyselisin vielä sopisiko linkinvaihto Tähtisateen kanssa? Vastaus mieluiten sivuille.
Onnea&menestystä tämän paikan kanssa! :D

Vastaus:

Jes, kiitos! :3 sen siitä saa kun pitää taukoa sk-piireistä... Mutta joo, tuun kysymään linkkaria vaikka tässä vähän kestikin. (:

-Mustikka

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

15.01.2018 00:11
Moikka!
Horizonin kanssa linkinvaihdossa ollut sivu (Ruusuputous) on ilmeisesti lakannut olemasta/sivu on vaihtanut teemaa täysin, sillä linkki johti aiemman kirjoitussivun sijasta soturikissaropeen. Haluaisin tiedustella, onko ylläpitäjä vielä sama? Joka tapauksessa, poistan Ruusuputouksen linkinvaihtolaisista - tule toki ilmoittelemaan vieraskirjaan, mikäli haluat linkinvaihtoa tämän uuden sivun ja Horizonin välille :)

Vastaus:

Jooh, Kuiskun ja Kuuran inspiraatio sivuun lopahti, joten Kuisku luovutti sivut minulle, koska halusin taas pitkän ajan jälkeen kokeilla ylläpitopuolta. Voisinhan mä vaikka linkkariakin tulla kyselemään! :3

-Mustikka

©2019 Kettua paossa - suntuubi.com