Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

liittymään!

»tulee kolme, veresi verta, jotka pitävät tähtien voimaa käpälissään»

Mukavaa, että olet päättänyt liittyä riemunkirjavaan pelaajajoukkoomme - iälläsi, sukupuolellasi, kokemuksellasi tai millään muullakaan ei ole merkitystä, kaikki ovat tervetulleita! Luku- ja kirjoitustaito ovat kuitenkin aika oleelliset taidot roolipelien maailmassa, mutta se on kai ihan ymmärrettävää. Ennen hakemuksen kirjoittamista sinun olisi kuitenkin hyvä tutustua sääntöihimme ja kerrata muukin tarpeellinen info.

säännöt

Roolipelissä on hyvä olla säännöt, jotta kaikkien yhteiselo olisi mukavampaa ja riitatilanteilta vältyttäisiin. Olen hirveän huono keksimään sääntöjä, mutta toivottavasti en unohtanut mitään tärkeää.

001. Kielenkäyttö. Et voi tietää, minkä ikäisiä kaikki ovat, joten jätäthän vanhemmille suunnatut asiat kokonaan pois. Toki nämä voivat roolipelissä tulla esille, mutta siellä emme kuvaile tarkasti, vain pieniä viittauksia. Pennuntekokohdat voi vaikka skipata tai tiivistää pariin virkkeeseen. Kiroilu on sallittua chatissä, mutta vain pienissä määrin, joten ethän siis täytä koko boksia voimasanoilla. Sensurointi on ok ja soturikissojen kirosanoja (hiirenpapanat, ketunläjät jne) saa kylvää niin paljon kuin sielu sitää (muttei kuitenkaan liikaa)! :DD Ei vitsailla arkaluontoisista asioista (kuolema tms) edes leikillä!

002. Aktiivisuus. En tietenkään oleta, että jatkuvasti kirjoittelisit (tosin se ei ole mahdollista, ellei kanssaroolijakin ole yliaktiivinen = itsensä kanssa ei voi roolia, vaikka olisikin kaksi hahmoa samassa klaanissa), mutta silloin tällöin olisi kiva tulla chatissa tervehtimään. Hahmosta kannattaa oikeasti tehdä sellainen, joka inspiroi, vaikka sen voikin jossain vaiheessa tapattaa. Epäaktiivisuus on ok, jos olet pyytänyt liittyneiden viekussa lomaa tai kaikki kissat ovat varattuja (=eli niillä on jo joku, jonka kanssa roolia, eikä tilanteeseen voisi realistisesti mennä ulkopuoliset mukaan).

003. Hahmoista. Kuten mainittu, hahmoon kannattaa todella panostaa, eikä vain sutaista hakea viidessä minuutissa ja kadota sitten ikuisiksi ajoiksi. Voit vaikka ennen hahmon luomista kysellä sille seuraa/sukua = haluaisiko joku muu vaikka luoda sinun hahmollesi sisaruksen tai tulevan kumppanin? Hahmojen nimistä sen verran, että ne eivät saa tarkoittaa mitään asiaa tai jotakin, mitä kissat eivät tunne = ei Lumihiutaleita ja Auringonkukkia tai Kirjapentuja ja Lusikkatassuja! Samassa klaanissa ei saa olla samannimisiä kissoja, mutta Kaamosklaanissa voi olla Orvokkinenä ja Virtaklaanissa Orvokkihäntä. Kirjojen kissojen kohdalla sama = sinulla voi olla Tuliraita, mutta ei Tulisydäntä!

004. Tietämys. Olisi hyvä, että olisit lukenut edes yhden Soturikissat-kirjan, jotta tietäisit edes jotenkin missä mennään = vaikkeivät klaanit ja reviirit olekaan samat, sinun on hyvä tietää, mitä kisat tekevät tavallisina arkipäivinä, ettet tule vahingossa roolanneeksi päivittäisestä tappelusta tai jätä metsästystä kokonaan pois! Kokemusta roolipeleistä ei tarvitse olla, minä ja kokeneemmat pelaajat autamme mielellämme alkuun!

005. Ylläpitäjän kohtelu. Ei hoputusta. Wau, minäkin olen ihminen, joka käy koulua, jolla on harrastuksia ja sukulaisia, joten sinun on osattava odottaa päivä tai kaksi hakemuksesi hyväksymistä tai viekkuviestiisi vastausta. Pidemmän ajan jälkeen saa toki hienovaraisesti muistuttaa, etten vain ole tyystin unohtanut asiaa, mutta jatkuva inttäminen käy hermoille. Ylläpitäjää on myös toteltava, ei on ei eikä muuksi muutu. En halua nostaa itseäni muiden yläpuolelle = joukossa voi olla minua vanhempia tai kokeneempia, mutta sivut ovat minun, joten valtakin on minulla.

006. Realistisuus. Vaikka kissoilla ei oikeassa elämässä olekaan kissoja, jotka asuvat klaaneina metsassä (tai ehkä onkin, kuka tietää), haluamme silti pysyä realistisuudessa. Ei pinkkejä lentävä siilejä tai yliluonnollisen suuria kiviä, jotka kertovat ennustuksia. Kissasikaan ei voi olla maailman paras ja voittaa kaikkia taisteluita = pentu ei yleensä kukista päällikköä ja oppilaskin harvoin edes soturia? Kaikilla on kivempaa, kun peli pysyy realistisena!

---

Nuo ovat kuitenkin aika helppoja noudattaa, mutta jos tahallasi/toistuvasti rikot sääntöjä, saat varoituksen. Varoitukset etenevät nopeasti, mutta niitä ei hirveän helposti saa.

1. varoitus on vain huomautus, että nyt meni vähän pitkälle. Varoitus pyyhkiytyy pois kahdessa kuukaudessa.
2. varoitus viimeistään panee hälytyskellot soimaan, eikä sinulla saa enää olla arvovaltaista kissaa (päällikkö, parantaja jne) ja tavallisistakin tallaajista vain kaksi, molemmat eri klaaneista.
3. varoitus on viimeinen tikki, eli erotus, jonka jälkeen saat palata takaisin vähintään kahden kuukauden päästä, kenties vähän viisaampana ja parempikäytöksisenä. Näen kyllä IP-osoitteen, joten uusi nimimerkki ei auta.

takaisin » eteenpäin

©2019 Kettua paossa - suntuubi.com